Artistik

Voor beauty en ontspanning

ManiQ

De maniQ gel is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen.
Het is een sterke, transparante, elastische gel, die zeer dun aangebracht kan worden.
Geen last meer van gebroken of gescheurde nagels! Ideaal voor mensen die geen acryl/gel nagels willen maar wel mooie lange nagels willen. Nu kunt u uw eigen nagel laten groeien zonder enige verlenging!
Ook kunnen de nagels gewoon gelakt worden over de gel heen, de lak blijft zelfs nog beter zitten dan wanneer u ze lakt op de natuurlijke nagels. Bij het verwijderen van nagellak wordt nagellakremover zonder aceton aangeraden omdat aceton de gel aantast.

Doormiddel van 2 dunne laagjes wordt de nagel verstevigd en daardoor behoud het de dikte van je eigen nagel, waardoor het heel natuurlijk oogt en men voelt de gel ook niet zitten! Het plaatsen van de ManiQ neemt niet veel tijd in beslag, dus niet 1,5 uur zitten voor verzorgde glanzende stevige nagels.

U kunt zeker 4 weken genieten van uw nagels. Omdat de ManiQ meegroeit gaat het zwaartepunt mee naar voren dus wordt het aan de top zwaarder en is het tijd voor een nabehandeling anders kan het alsnog gaan breken, De gel wordt licht gevijld en er wordt een nieuwe laag aangebracht.
Wilt u de gel  niet meer, dan kan het verwijderd worden, ook hiervoor hoeft u niet lang te zitten. 

De voordelen:
- Sterker dan een lak  
- Dunner dan een kunstnagel
- Flexibel als een natuurlijke nagel
- Breekt niet, scheurt niet, lift niet
- Korte behandelingstijd
- Te verwijderen met aceton
- Ook voor mannelijke salonbezoekers!
- Goedkoper dan acrylnagels!

Prijzen:
€25,00
nieuwe set
€20,00 nabehandeling (na 4 weken)


ManiQ