Artistik

Voor beauty en ontspanning

Bruid en nagelbijt arrangement

Bruids arrangement

Heeft u van uzelf niet zulke mooie nagels? Wilt u juist iets aparts voor uw trouwdag? dan kan ik daar zeker wat aan doen. U heeft verschillende mogelijkheden wat uw nagels betreft. Wilt u lange nagels of korte nagels? Wilt u naturel, naturel french, gekleurde french of witte french? Wilt u uw ringvinger met nail-art, geen nail-art of alle nagels met nail-art? Dit alles kunt u zelf beslissen of samen met mij beslissen aan de hand van voorbeelden.

Uiteraard is dit een arrangement waar u gebuik van KUNT maken, heeft u geen behoefte aan dit arrangement? Dan kunt u evengoed een afspraak maken voor mooie bruidsnagels (de kosten zijn gelijk aan de gel/acryl nagels)


Wat houdt dit arrangement nu precies in:

1e afspraak is 2 weken voor uw geplande trouwdag, dan wordt een nieuwe set geplaatst.
2e afspraak is 1 a 2 dagen (indien mogelijk) voor uw trouwdag en krijgt u een nabehandeling incl. manicure behandeling en eventuele nail-art. De manicure behandeling kan eventueel vervangen worden voor een paraffinebad (paraffinebad kan ook erbij genomen worden voor 8,50 extra)


Ook de bruidegom kan profiteren van dit arrangement, 15% korting op een manicure behandeling €17,- (ipv 20,-) en of een paraffinebad voor €8,50 (ipv 10,-)
De bruidegom kan in de week voor de trouwdag gebruik maken van de manicure behandeling en of het paraffinebad.

Familie kan hiervan mee profiteren op vertoon van de trouwkaart en gebruik maken van 10% korting op een manicure of paraffinebad behandeling en 5% korting op acryl/gel nagels (niet op nail-art)

De kosten van dit bruids arrangement zijn:

1x nieuwe set €45,00 1x nabehandelen (2 weken) €30,00 1x manicure behandeling €20,00

Totale kosten: geen €95,00 maar €80,75 (Dit kan eventueel betaald worden in 2x: 50,00 bij de 1e afspraak en 30,75 bij de 2e afspraak)

Nagelbijt arrangement

Voor de nagelbijters is er een speciale behandeling. De behandeling heeft een duur van 5 weken. Omdat de nagels van een nagelbijter extreem hard groeien wanneer er een laag acryl op komt is het belangrijk dat u onder controle blijft gedurende een aantal weken. Wat gaat er gebeuren in die weken:

1e afspraak is voor een nieuwe set
2e week is nacontrole
3e week is een nabehandeling
4e week is nacontrole
5e week is een nabehandeling

Na deze 5e week kunt u een afspraak maken voor over 3 weken en geldt voor u dezelfde onderhoudsregels als voor ieder ander. (nacontrole = het controleren van de gel/acryl nagels op oneffenheden, ook reparatie's worden gedaan. Uw nagels worden korter gemaakt en in model gevijld en ingesmeerd met nagelriemolie) (nabehandeling = "bijvullen" = oud product vijlen, de nagels worden korter gemaakt, nieuw product wordt geplaatst en in model gevijld.)

De kosten bedragen voor dit arrangement: 1e behandeling €45,00 2x nacontrole €30,00 2x nabehandeling €50,00
Totale kosten -> 125,00 (dit bedrag mag u in 2x voldoen, 75,00 bij de eerste afspraak en 50,00 bij de 3e afspraak)

!! mocht u besluiten halverwege het arrangement te stoppen krijgt u geen geld terug!!